TRAVEL by Marilynn.be

travel.marilynn.be
Ontinyent

Casa Mil Sueños – Ontinyent

B&B CASA MIL SUEÑOS – Puur genieten!

Ontdek het geheim van verwennen in het “Toscane van Spanje”
Deze zeer comfortabele vrijstaande B & B met 4 kamers en een appartement voor 2 tot 4 personen op een domein van 2500 m2 met tal van faciliteiten, schitterende palmbomen in een rustige omgeving en toch maar een kleine 2 km van het dorp, ook zijn er 3 heel ruime camperplaatsen met water – en elektriciteitsvoorziening.

100% Verwennerij …

Deze schitterende vrijstaande Casa in ‘Villa stijl” in een rustige mooie straat op 2 km van het dorp, welke zeer goed te bereiken is te voet of met de fiets.
Casa Mil Sueños bestaat uit 2 niveaus met op het gelijkvloers aan de linkerkant een appartement voor 2/4 personen met een mooie open living met comfortabele slaapbank voor 2 personen. Er is een houtkachel, eetplaats, een ingerichte keuken met frigo en kookgelegenheid een 2 persoons slaapkamer met ingemaakte kleerkast en badkamer met inloopdouche en groot bad, 2 persoons wastafel, bidet en wc.
Aan de rechterkant van het huis zijn er 2 aparte slaapkamers voor 2 personen, eventueel te gebruiken als familiekamer met badkamer. Op het eerste verdiep zijn er 2 slaapkamers voor 2 personen, ook eventueel te combineren als familiekamers met een grote badkamer.
Er is een volledig omheinde tuin van 2500 m2 en een groot zwembad dat overdekt kan worden indien dit nodig is….

(H)Eerlijk Met Lokale Producten …

De huischef zorgt elke morgen voor een zalig ontbijt 🙂  en is er de mogelijkheid om elke avond te genieten van een heerlijk diner met lokale producten en veel verse ingrediënten uit eigen tuin waarvan de smaakpapillen op hol slaan. Regelmatig zijn er ook thema avonden zoals een schitterende BBQ, Paëlla-avond, Spaanse avond, enz.. met verzoeken wordt er ook rekening gehouden vb, verjaardagstaart, … Pure verwennerij!



Algemeen (BENL)